Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Tanácsadó

Tanácsadó

2021. december 05., vasárnap | Ma: Vilma (HU), Oto (SK)
Tanácsadó Vissza
Címlap > Tanácsadó
Diszlexiás a családban
2013. október 02. szerda, 13:16

Diszlexiás a családban


PaedDr. Tóth Szilvia, a Szemerényi Zoltán Magyar Tannyelvű iskola igazgatója írásában tömören összegzi a diszlexia- az olvasási zavar konkrét tüneteit, ill. fejlesztő gyakorlatokat kínál.

Bővebben
Hogyan maradjunk fittek az ünnep alatt is?
2013. október 02. szerda, 10:35

Hogyan maradjunk fittek az ünnep alatt is?


A karácsonyi időszakban fittnek maradni igazán nagy kihívás. A hideg, a korai sötétedés, a fagyos időjárás, az egészségtelen étkezés és az alkoholfogyasztás, mind-mind a formába lendülést akadályozhatják. Néhány tanács arra, hogyan maradjunk fittek az ünnepek alatt is!

Bővebben
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)