Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Olvasóink véleménye

Olvasóink véleménye

2024. március 04., hétfő | Ma: Kázmér (HU), Kazimír (SK)
Olvasóink véleménye Vissza
Címlap > Olvasóink véleménye

Olvasóink véleménye

Várjuk véleményét, észrevételeit, javaslatait az info@terrahirujsag.sk e-mail címre.

Pék Éva

Pék Éva


Megjelenése óta előfizetője és természetesen rendszeres olvasója is vagyok a TERRA Hírújságnak. Tetszik a lap, mert egyre változatosabb, érdekesebb tartalommal és külalakkal jelenik meg, s rólunk, mátyusföldi magyarokról szól, nekünk írják. Részletesen tudósít a régiónkban lezajlott különféle kulturális és egyéb jellegű eseményekről, történésekről.

Jakócs Krisztína

Jakócs Krisztína


Nagyon örülök a nyereménynek. Ismerőseim nagy része előfizetője a TERRA-nak, az egész család olvassa, hiszen tájékoztat minket a környékünkön zajló eseményekről, betekintést nyújt régiónk történelmébe. Ezúton is szeretnék gratulálni a szerkesztőségnek és a továbbiakban sok sikert, kitartást és sok elégedett olvasót kívánok!

Szabados Gizella

Szabados Gizella


A lap indulásától kezdve rendszeres olvasója vagyok a TERRA Hírújságnak. Tartalmasnak, érdekesnek tartom. Az Ízek, ételek, receptek rovatból már több ételt, süteményt kipróbáltam, sikeresen. Talán még több receptet lehetne közölni egy-egy számban, különösen nagyobb ünnepek előtt. A 3. helyezésnek örülök, tudom, hogy a két értékesebb díj is jó kezekbe került.

Kati néni

Kati néni


Az újságot azért szeretem, mert kisiskoláinkról, óvodás gyermekeinkről is rendszeresen tudósít. Örülök, hogy kisunokámról is fényképet közöltek benne. A következő évben is előfizetem. Köszönöm, hogy rólunk szól az újság.

Hanusz Rozália

Hanusz Rozália


Minden hónap elején várom az újságot, deáki, peredi ismerőseimről olvastam már többször is benne. Nagyon jónak tartom a programajánló rovatot, illetve a jobbnál-jobb recepteket.

Osztényi Viktória

Osztényi Viktória


Az újságot eddig nem rendeltem meg, az újságosnál vásároltam rendszeresen. Vállalkozó vagyok, a jövőben hirdettetni is szeretnék a lapban. Kisvállalkozó vagyok, klienseimet falumból, illetve a környező falvakból várom.

Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)