Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Olvasóink véleménye

Olvasóink véleménye

2021. október 23., szombat | Ma: Gyöngyi (HU), Alojzia (SK)
Olvasóink véleménye Vissza
Címlap > Olvasóink véleménye

Olvasóink véleménye

Várjuk véleményét, észrevételeit, javaslatait az info@terrahirujsag.sk e-mail címre.

Lukács Béláné

Lukács Béláné


A nyereményjáték egyik nyertese vagyok. A faluban, Nádszegen az első előfizetők közé tartozom. Munkahelyemre is 20 példányban jár az újság a falu jóvoltából, az otthon lakói is várják és olvassák.

Feri bácsi

Feri bácsi


A legendás csapatok rovatban megjelent vízkeleti csapatokról közzétett fotókról sok régi ismerőst fedeztem fel. Örülök, hogy ilyen régi emlékeket is felidéznek az újságban. Minden szomszédomnak ajánlom a TERRA Hírújságot.

Morvay Gábor

Morvay Gábor


Az újság előfizetője vagyok. A programajánló, illetve a vidék eseményeiről szóló információk miatt kedveli a lapot. Így mindig tájékozódhat a készülő, illetve a lezajlott rendezvényekről.

Novák Andrea

Novák Andrea


Mivel két kisgyerekem van, nagyon örülök annak, hogy a lapban meséket és kifestőt is találok. Így az egész család talál magának megfelelő olvasnivalót.

Udvaros Veronika

Udvaros Veronika


Jónak és színvonalasnak tartom az egyetlen magyar nyelvű regionális újságunkat. Szeretnék még több iskoláinkról szóló beszámolót, tudósítást olvasni benne.

Kovács Melinda

Kovács Melinda


Vásárolom a TERRA-t, de szeretném előfizetni. Minden egyes oldalát szívesen olvasom, örülnék annak, ha az ízek, receptek rovatot kibővítenék.

Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)