Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Pék Éva

Pék Éva

2021. október 23., szombat | Ma: Gyöngyi (HU), Alojzia (SK)
Olvasóink véleménye Vissza
Pék Éva 2014. agusztus 15. péntek, 12:56
Pék Éva

Megjelenése óta előfizetője és természetesen rendszeres olvasója is vagyok a TERRA Hírújságnak. Tetszik a lap, mert egyre változatosabb, érdekesebb tartalommal és külalakkal jelenik meg, s rólunk, mátyusföldi magyarokról szól, nekünk írják. Részletesen tudósít a régiónkban lezajlott különféle kulturális és egyéb jellegű eseményekről, történésekről, mely által tudomást, áttekintés szerezhetünk arról, mi minden történik szűkebb pátriánkban, a Galántai és a Vágsellyei járásban. Nagyon érdekesek az egyes rovatok: a tanácsadó, a helytörténet, a lezajlott események, a Csemadok melléklet, az ifjúsággal és a közélettel foglalkozó rovatok, van benne könyvajánló, gyermekrovat, tallózó, sport, receptek és a programajánlat.

Mindenkit arra biztatok, hogy tudósítson a lapba, olvassa a havonként megjelenő TERRA-t, mert általa tájékozottabb lesz, jobban megismeri környezetét, az itt élő emberek mindennapjait, szorgos hétköznapjait, ünnepeit, melyből erőt meríthet, ötleteket kaphat, hogy mit kell tennünk azért, hogy tartalmasan éljünk, s dolgozzunk a közösségért, az itteni magyarságért! A lap szerkesztőinek gratulálok, és további jó munkát kívánok!

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)