Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Vezekényi foci

Vezekényi foci

2024. április 18., csütörtök | Ma: Andrea (HU), Valér (SK)
Sport Vissza
Címlap > Sport > Vezekényi foci
Vezekényi foci 2013. október 02. szerda, 10:14
Sport

   Az őszi fociidény befejeztével Vezekény csapata a nyolcadik helyen végzett a tabellán. Ez az eredmény a tavalyi eredményhez képest már sikernek könyvelhető el. Akkor ugyanis az utolsó helyen zárták a fociidényt. 

   A jelenlegi csapatot nagy részben fiatal labdarúgók alkotják. A játékosok többsége az idén debütált a felnőtt csapatban, ők az elmúlt idényben még az ificsapatot erősítették. A nyár folyamán viszont a klub vezetősége úgy döntött, hogy megszünteti az ifjúsági csapatot, mert bár a csapat jól szerepelt, a felnőtt együttes szűkeben volt a játékosoknak. Az ,, A’’ csapat így megfiatalodott. Kezdetben egyáltalán nem sikerült pontokat szerezniük, de az idő előrehaladtával egyre inkább megnőtt a játékosok önbizalma, és a sok kemény edzés meghozta az eredményt. Az utolsó három mérkőzésen nem találtak legyőzőre. Két meccset hazai pályán játszottak, összesen 14 alkalommal találtak az ellenfél kapujába, Hosté csapata ellen pedig 3:3-as döntetlent értek el idegenben.

   Meglehet, a várva várt siker nem jön majd azonnal, de talán bizakodhatnak a vezekényi drukkerek. Üröm az örömben, hogy bár a felnőtt csapat jövője néhány évig a fiatal játékosoknak köszönhetően biztosítottnak látszik, az utánpótlás aggasztó helyzetben van. Ificsapat ugyanis nincs. A diákcsapat is játékoshiánnyal küzd, a mérkőzésekre átlagban csak nyolc-kilenc focista gyűlik össze.

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)