Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Ünnepvárás Ringató módra Pereden!

Ünnepvárás Ringató módra Pereden!

2024. április 24., szerda | Ma: György (HU), Juraj (SK)
Gyerekeknek Vissza
Címlap > Gyerekeknek > Ünnepvárás Ringató módra Pereden!
Ünnepvárás Ringató módra Pereden! 2017. január 31. kedd, 15:10
Ünnepvárás Ringató módra Pereden!

   Idén ismét ünnepváró Ringató foglalkozással vártak minden érdeklődőt Pereden december 4-én. A Cseperedő program három foglalkozásvezetője: Deák Erika, Serczel Mónika és a főszervező, Berky Angelika vezették a babáknak, mamáknak, papáknak és nagyszülőknek tervezett délutánt. Együtt terelgették a mondókák és dalok fonalát. A dallamos mondókák és ünnepváró énekek valódi hangszerek bevonásával, Bugár Zoltán, Buják Krisztián, Mészáros Sándor és Molnár Imre által lettek még feledhetetlenebbé téve.

   A rendhagyó program nagyon sok érdeklődőt vonzott a környező településekről is. Jó volt látni, hogy ennyi fiatal szülő és fiatalos nagyszülő közösen énekel, mondókázik, játszik önfeledten a ringatott kicsikkel. Jó volt érezni a szeretetteljes légkört, ami körül lengte a programot. Önmagában véve minden egyes Ringató foglalkozás hatalmas érzelmi töltettel bír, ezt fűszerezték meg a szervezők egy kis plusz muzsikával.

   Természetesen az ünnepváró Ringató, úgy, mint a Cseperedő program keretén belül megvalósuló összes Ringató foglalkozás, illetve szülők iskolája előadás ingyenes az érdeklődő szülők számára, a Galánta és Vidéke Társulás égisze alatt, a Bethlen Gábor Alap támogatása révén működik nagy sikerrel immár 2. esztendeje.

   Minden szülőnek csak ajánlani tudjuk, hogy keresse meg a legközelebbi Ringató foglalkozási helyszínt és csatlakozzon bátran a csoporthoz. Erről bővebben a www.cseperedo.sk oldalon olvashat. Ez a legélvezetesebb kisgyerekkori zenei nevelési forma, amit a csöppségeknek megadhatnak. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Horváth Judit, GAVIT

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)