Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Új tűzoltóautó Farkasdon is

Új tűzoltóautó Farkasdon is

2024. április 19., péntek | Ma: Emma (HU), Jela (SK)
Szervezetek, csoportok Vissza
Címlap > Szervezetek, csoportok > Új tűzoltóautó Farkasdon is
Új tűzoltóautó Farkasdon is 2016. február 04. csütörtök, 10:38
Új tűzoltóautó Farkasdon is

   A Szlovákia felkészültsége a természeti katasztrófák ellen – programba mintegy 1 400 település kapcsolódik be országszerte. A program keretében 2015. november 4-én a Szlovák Köztársaság miniszterelnök helyettese, belügyminisztere, Robert Kalinák adta át ünnepélyes keretek között az új, Iveco Daily típusú tűzoltóautót Petra Szőke Szórád alpolgármesternek és Szabó Norbertnek, a Farkasdi Önkéntes Tűzoltó Testület parancsnokának.

   Az ünnepélyes átadáson az érdeklődő falubeliek és a falu vezetői mellett számos megyei képviselő és a SZNT több képviselője is megjelent. Továbbá jelen voltak az önkéntes és hivatásos tűzoltóság magas rangú vezetői is. Az alpolgármesteri üdvözlést követően Robert Kalinák mondott beszédet, majd átadta a jármű kulcsait a tűzoltó parancsnoknak.  Ezután a vendégek megtekintették a szertár épületét, amelyet megvendégelés és beszélgetés követett.  

   Az új autót 2015. november 6-án egy kisebb ünnepség keretén belül egyházközségeink lelkészei is felszentelték, ahol Iván Gyula polgármester és Szabó Norbert tűzoltóparancsnok mondott beszédet.  

   A felújított, karbantartott és jól felszerelt szertárban a régi, sok bevetést megélt tűzoltóautó mellett már ott áll az új. Községünk tűzbiztonsága tovább növekedett. A Farkasdi Önkéntes Tűzoltó Testület 125-éves történetének fontos állomása ez.

-szf-

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)