Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Ünnepélyes évzáró, Nagymácséd

Ünnepélyes évzáró, Nagymácséd

2024. május 07., kedd | Ma: Gizella (HU), Monika (SK)
Szervezetek, csoportok Vissza
Címlap > Szervezetek, csoportok > Ünnepélyes évzáró, Nagymácséd
Ünnepélyes évzáró, Nagymácséd 2014. június 12. csütörtök, 12:37
Ünnepélyes évzáró, Nagymácséd

   2014. április 12-én, 14 órára hirdettük meg az éppen egy éves nyugdíjasklubunk évzáró gyűlését. Az újonnan felújított klubhelyiség megtelt tagokkal és vendégekkel.

   Jelenlétével megtisztelt bennünket falunk polgármestere Lancz István, és sok-sok támogatónk közül Risnyovszký János és egy közeli munkatársa. Bevezetőt és a vendégek köszöntését Fodor Terézia alelnök vállalta, utána a Kéknefelejcs énekkar fellépése következett, amely mindig szívet melengető fénypontja a különböző rendezvényünknek. Most sem volt másképp, egy szép nótacsokorral köszöntötték a jelenlevőket. A tavalyi év bőséges, sikeres és kevésbé sikeres munkáiról Gál Klára elnök tartott beszámolót, majd Gál Rozália pénztáros elemezte anyagi helyzetünket. Az évzáró utolsó hivatalos pontja az idei évre vonatkozó tervek bemutatása és megtárgyalása volt. Ezek után került sor a megvendégelésre, melyet kötetlen szórakozás és beszélgetés követett egészen a késő esti órákig.

   Itt kell megemlítenem, hogy a 2013. december 1-től a községi hivataltól megkapott épület belsejét egészen felújítottuk. Köszönet érte polgármesterünknek és támogatóinknak. Nélkülük ez az évzáró gyűlés nem ilyen szép, bensőséges körülmények között zajlott volna.

   Klubtársainknak pedig köszönjük önzetlen munkájukat!

Bugyi Mária, Nagymácséd

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)