Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Tóth Kálmán aranyos novembere

Tóth Kálmán aranyos novembere

2024. május 04., szombat | Ma: Mónika (HU), Florián (SK)
Sport Vissza
Címlap > Sport > Tóth Kálmán aranyos novembere
Tóth Kálmán aranyos novembere 2013. október 08. kedd, 13:32
Tóth Kálmán aranyos novembere

   A háromszoros világbajnok és négyszeres Európa-bajnok kulturista nagyszerű eredményekkel zárta az esztendőt. November hónap folyamán három világversenyen négy aranyat gyűjtött össze, sportpályafutása legsikeresebb szakaszát könyvelhette el.

   A negyedi sportoló a naturális testépítést (a természetes - anabolitikumokat, szteroidokat és más serkentőszereket mellőző) műveli az 50 éven felüliek korosztályában, a magasság és a súly értékeinek megfelelő kategóriában.

   A hosszantartó, alapos felkészülés, az egészséges életmód, a támogatók segítsége ismét eredményt, érmeket hozott. A Tatabányán megrendezett EB volt az első megmérettetés, ahol egy cseh és egy német versenyzőt megelőzve az első helyen végzett. Néhány nap múlva már az amerikai Nevada állambeli Rénóban lépett ismét dobogóra, hogy a Mr. Olimpia elnevezésű világversenyen a tavalyi második helyezéséhez méltóan szerepeljen. Az erős mezőnyben két amerikai testépítőt megelőzve nyert aranyat, majd benevezett a korhatár nélküli kategória versenyébe is, ahol kitűnő gyakorlatával, összeállításával a tőle 30 évvel fiatalabb versenyzőket megelőzve győzött.

   A nemvárt, nagyszerű amerikai győzelmek után a Martinban megrendezett világbajnokságon is indult, ugyancsak novemberben. A mesterek kategóriájában 16 ország versenyzőit utasította maga mögé, legyőzve örök riválisait, egy katalán és egy belga versenyzőt.

   A 2013-as évi versenynaptár még nem teljes. Ami biztos, az a januárban, a pozsonyi Inchebán megrendezendő fitnesz-kiállításon való résztvétel, versenybemutató, illetve a júliusi görögországi VB időpontja, ahová mint a cím védője készül.

   Tóth Kálmán testépítő támogatói: Jozef Vaško (Szeredi gyógynövényfeldolgozó Kft.), Duslo vegyiüzem, Guláš Dušan - Respect, JAV AKC, Negyed község, Kompava, Orion – Dom. potreby, Farkasdi Gyümölcsészet, Agropol, Gál Gyula (Kolofit SK Farkasd) és a dunaszerdahelyi Aréna Relax Team.

   A sikeres sportpályafutás legfontosabb tényezője a család: felesége, gyerekei és unokái - akik a kiegyensúlyozott felkészülés és versenyzés szükséges körülményeit, harmóniáját teremtik meg számára.

   A negyedi testépítőnek további kitartást, sikereket kívánunk a 2013-as esztendőben is! Valamint megérdemelt elismerést, újabb támogatókat és sok olyan követőt – fiatalt és idősebbet –, akik az ő példáját ismerve kezdenek el sportolni!

(szf)

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)