Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Téli sportnap, Negyed

Téli sportnap, Negyed

2024. április 20., szombat | Ma: Konrád, Tivadar (HU), Marcel (SK)
Lezajlott események Vissza
Címlap > Lezajlott események > Téli sportnap, Negyed
Téli sportnap, Negyed 2017. március 27. hétfő, 10:55
Téli sportnap, Negyed

   Az idei tél lehetővé tette számunkra, hogy aktív téli sportolással töltsük el a szabadidőnket. Iskolánk a lehetőséget kihasználva, egy téli sportnap szervezésére a Čechy község mellett üzemelő sípályát látogatta meg. A sportnapon minden tanuló részt vehetett, aki kedvet kapott egy kis téli sportolásra. A korai órákban a tanulók már nagy izgalommal várták a buszokat. A kevesebb hó ellenére is nagy hévvel indultunk útnak, mivel tudtuk, hogy elegendő hó fog várni ránk, a pályán ugyanis hóágyú üzemel. A helyszínre érkezve mindenki nagy elégedettséggel tapasztalta, hogy nagyszerű körülmények között tölthetjük el ezt a napot. Többen szánkókkal felszerelkezve érkeztek. Azoknak akiknek nem volt, a kölcsönzőben biztosítottak sporteszközöket. Rövid időn belül a gyerekek uralmuk alá vették a terepet és megkezdődött az önfeledt szórakozás és sportolás. A nagy hideg és a nem mindennapi terepviszonyok ellenére a tanulók fáradhatatlanul szánkóztak. Az aktívan síelő tanulóink, szakképzett síoktató felügyelete mellett mutatták be sítudásukat. Azokra, akik a sok mozgásban megfáradtak, a büfében forró tea és meleg étel várt.

   A délutáni órákban, fáradtan, de rengeteg élménnyel gazdagodva tértünk haza. Reméljük még számos alkalommal tölthetünk el együtt ilyen élménydús napot és a friss levegőn történő sportolással hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez.

-szg-

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)