Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Szépkorúak utazásai, avagy a Megbecsültek nem pihennek ...

Szépkorúak utazásai, avagy a Megbecsültek nem pihennek ...

2024. április 26., péntek | Ma: Ervin (HU), Jaroslava (SK)
Szervezetek, csoportok Vissza
Címlap > Szervezetek, csoportok > Szépkorúak utazásai, avagy a Megbecsültek nem pihennek ...
Szépkorúak utazásai, avagy a Megbecsültek nem pihennek ... 2016. július 20. szerda, 13:00
Szépkorúak utazásai, avagy a Megbecsültek nem pihennek ...

   Májusban szebb időt nem is választhattunk volna kirándulásunkhoz. Szépkorú barátaink kellemesen elfáradtak a Malonyai Arborétumban tett séta során friss bioenergiával töltődtek fel, majd a finom ebédet követően ismét erőre kaptak, hogy meglátogassák a garamszentbenedeki kolostort. Egy kis nosztalgiázásért még benéztünk a pogrányi tájházba is. Ezen az úton elnök urunk, Forró Krisztián is velünk tartott.

   Júniusban a reggeli borongós, esős idő sem tántorította el barátainkat, és vidáman indultunk az Esterházy és a Széchenyi nemesi családok nyomába. Útközben megálltunk Frauenkirchenben (Boldogasszonyon), és csendesen elmélkedtünk Burgenland egyetlen bazilikájának ódon falai között. Egyesek gyertyát gyújtottak szeretteikért egy rövid ima kíséretében. Folytatván utunkat meglátogattuk a meseszép fertődi kastélyt és sétáltunk egyet gyönyörű kertjében. A kiadós ebéd után tiszteletünket tettük Nagycenken, a Széchenyi család mauzóleumában, ahol több Széchenyi-családtag között a legnagyobb magyar is örök álmát alussza. A nap végén optimizmusunkat siker koronázta, a Fertő-tóhoz érve már a napocska is ránk mosolygott, és egy csodás naplementével ajándékozott meg bennünket Ausztriában.

   Ha Ön is Társaságunk tagja szeretne lenni, vegye fel velünk a kapcsolatot a 0905 30 38 60-as telefonszámon. Legközelebb már Ön is velünk tarthat!

-F.Sz.-

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)