Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Szépkorúak ünnepe, Királyrév

Szépkorúak ünnepe, Királyrév

2024. május 05., vasárnap | Ma: Györgyi (HU), Lesana/Lesia (SK)
Lezajlott események Vissza
Címlap > Lezajlott események > Szépkorúak ünnepe, Királyrév
Szépkorúak ünnepe, Királyrév 2014. január 27. hétfő, 08:58
Szépkorúak ünnepe, Királyrév

   Meghitt ez a délután. Az idős emberek nyitott lélekkel szeretetteljes szavakkal fordulnak egymás felé. Felvillan az öröm fénye tekintetükben mikor újabb s újabb szépkorú érkezik az ünnepi asztalhoz, a helyi kultúrotthonba, ahol idén is megrendezésre került a nyugdíjasok találkozója.

   Ez nem csak egy vasárnapi összejövetel, hanem ünnep, az idős emberek ünnepe. Minden mozzanata éveket ölelő, sorsokról árulkodó.

   Polgármesterünk PhDr. Racsko Pál szólt a részvevőkhöz, köszöntötte a szépkorú jubilálókat.

   Óhatatlanul is felmerült a kedélyeket romboló társadalmi politikai hír, amely a kisiskolák bezárásáról szólt. Ilyen kulturális nyomornak, melyek ide vezettek, bizony, a ma élők közül senki nem volt tanúja, de még anyáink sem. Hogyan adunk számot erről az utánunk jövő nemzedéknek…?!

   A műsor, a vacsora és a jó zene feledtette a negatív gondolatokat. Aki bírta még ropta is a táncot.

Nagy Ilona

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)