Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Szépkorúak bálja /2016/

Szépkorúak bálja /2016/

2024. március 04., hétfő | Ma: Kázmér (HU), Kazimír (SK)
Szervezetek, csoportok Vissza
Címlap > Szervezetek, csoportok > Szépkorúak bálja /2016/
Szépkorúak bálja /2016/ 2017. január 03. kedd, 14:25
Szépkorúak bálja

   November 11-én, Márton napján, mintegy 160 szépkorúval együtt szórakoztunk a szépkorúak 1. bálján. Kicsit félve fogtunk hozzá a bál szervezéséhez, hiszen érdeklődés hiányában a szervezők nem egyszer kénytelenek visszamondani egy-egy bált.

   Az esemény hat órakor kezdődött, de már jócskán hat óra előtt szinte teljesen megtelt a galántai kultúrház esztrádterme. A Megbecsültek Társaságának elnöke, Forró Krisztián köszöntötte a kedves vendégeket, majd a Kuttyomfitty Társulat szórakoztató műsorán kacaghatott jóízűen a nagyérdemű közönség.

   A finom vacsorát követően, melyet a Galánta Hotel biztosított, Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László ismert operettdalokat énekeltek, és bizony nem kellet sokáig várni, hogy a vendégek közül többen táncra perdüljenek, vagy együtt énekeljenek a művészekkel.

   A talpalávalót a nagyfödémesi Szalay-Bihari duó szolgáltatta. Éjfél előtt került sor a tombolahúzásra. Rengeteg ajándékot sikerült kiosztanunk, amiért köszönet a polgármestereknek, vállalkozó szimpatizánsainknak, és a szépkorúaknak, akik tomboladíjakat is hoztak magukkal.

   Sok régi ismerős találkozhatott ezen az estén. Olyanok is voltak, akik valaha évtizedekig dolgoztak együtt, egy helyen, és sok-sok év elteltével éppen ezen a rendezvényen találkoztak. Egy kellemes, barátságos, szórakozni vágyó társaság jött össze. Jó volt látni, ahogy szinte mindenki végigtáncolta az éjszakát. Mintha nem is a szépkorúak bálján lettünk volna, hanem egy szalagavatón.

   Úgy tűnik, igazat szól a régi dal: Nem csak a húszéveseké a világ! Aki ez alkalommal nem tudott részt venni rendezvényünkön, ne csüggedjen! Készüljön, mert jövőre a bált megismételjük!

Fodor Szilvia

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)