Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Szabó Katilla: Válásról tabuk nélkül

Szabó Katilla: Válásról tabuk nélkül

2024. május 03., péntek | Ma: Tímea (HU), Galina (SK)
Könyvajánló Vissza
Címlap > Könyvajánló > Szabó Katilla: Válásról tabuk nélkül
Szabó Katilla: Válásról tabuk nélkül 2013. október 08. kedd, 14:37
Szabó Katilla: Válásról tabuk nélkül

   Ezt a könyvet saját tapasztalatból, okulásul írtam azoknak, akik hasonló cipőben járnak. Igen, én is elváltam. Őszintén írok a hibáimról is, de főleg arról, hogyan lehet kimászni a gödörből, hogyan lehet ezt a kudarcot feldolgozni. Utána pedig lelki békében, kiegyensúlyozottan élni.

   Most már értem, miért mondta Jézus, hogy ott imádkozzunk, ahol senki se lát, ahol magunk vagyunk. Nem szükséges templomba menni ahhoz, hogy megérezd Isten jelenlétét… Megváltozik a világ, de csak a szemedben, attól, hogy Te megváltoztál. Ilyen egyszerű ez. Semmi nem lesz olyan, mint eddig. Hirtelen szerető emberek vesznek körül, akiket eddig észre sem vettél. Így is lesznek akadályok az életedben, de nem hagyod már, hogy elvegyék az erődet. Nem fogod hagyni, hogy lehúzzanak. Meg fogod érezni merre haladj tovább. Mintha valaki fogná a kezed és bíztatna. Ami nagyon fontos, hihetetlenül erős leszel. Isten ereje lesz benned, bármire képes leszel általa. Arra, amiben hiszel. Nem érzem magányosnak se magam, sőt, élvezem, ha egyedül vagyok. Nem félek egyedül maradni magammal. Sok ember ettől is fél. Amint elhagyják őket, nem mernek egyedül maradni. Bekapcsolják a tv-t, a rádiót, hogy véletlenül se legyen csönd. A csönd az ajtó a belső énedhez. Aki nem tud elcsendesülni, nem fog bejutni. Van, aki nem is akar. Félnek, hogy szembesülniük kell magukkal, a hibáikkal. Pedig pont ez a feladat. Amíg ezt meg nem oldod nem juthatsz tovább. Igenis, maradj egyedül és nézz szembe magaddal. Nem kell félned. Ez meg fog erősíteni. Ráébredni saját hibáidra, ami mindig visszahúz az életedben, tulajdonképpen dicséretes. Ha most se mered nevén nevezni, akkor tovább fogja keseríteni az életedet. Ha felismerted, már nem lesz hatalma feletted.

(Részlet a könyvből)

A könyv a Mediaimpress Kft. kiadásában jelent meg Galántán 2012-ben. Szerkesztő: Nagy Katalin. A fedőlapot Németh Csilla tervezte.

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)