Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Sétálj velem, mert fontos vagy nekem!

Sétálj velem, mert fontos vagy nekem!

2024. május 02., csütörtök | Ma: Zsigmond (HU), Žigmunt (SK)
Lezajlott események Vissza
Címlap > Lezajlott események > Sétálj velem, mert fontos vagy nekem!
Sétálj velem, mert fontos vagy nekem! 2016. október 27. csütörtök, 16:17
Sétálj velem, mert fontos vagy nekem!

   Az első Tallósi séta a mellrák megelőzéséért hagyományteremtő szándékkal valósult meg 2015. szeptember 19-én. Figyelemfelkeltő szándékkal hívtuk meg falunk asszonyait, lányait és valamennyi lakosunkat egy kellemes őszi sétára, amelynek végcélja a tallósi Maticza-malom volt.

   Ebben az évben  szeptember 24-én immár második alkalommal indultunk el Sétánkra, a Maticza-malomhoz. A sétával  ismét fel szerettük volna hívni  környezetünk figyelmét, hogy milyen fontos a mellrák megelőzésében a rendszeresen elvégzett mell - önvizsgálat, az egészséges táplálkozás, és bárminemű elváltozás észlelése után a megfelelő szakember felkeresése.

   A több mint 70 főt számoló társaság a községi hivatal elől indult, ahol Mgr. Nágel Krisztína üdvözölte a résztvevőket, majd rövid tájékoztatást adott a betegség megelőzésének fontosságáról.  Női csapatunkkal együtt sétált pár férfitársunk is. A tallósiakon kívül több zsigárdi, vágsellyei és galántai hölgy is megtisztelt bennünket részvételével.  A bő egyórás séta céljánál, a Kis-Duna partján, a résztvevők megpihentek, szórakoztak, vagy csak egyszerűen gyönyörködtek a természet szépségében, és élvezték az őszi napsugarakat.

   A rendezvényt a helyi önkormányzat támogatta.

   Köszönjük mindenkinek, aki bármi módon bekapcsolódott a Séta megszervezésébe és kivitelezésébe. Reméljük, rendezvényünknek jövőre még több résztvevője lesz.

Kosár Margit

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)