Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Segítő kezek, Negyed

Segítő kezek, Negyed

2024. április 23., kedd | Ma: Béla (HU), Vojtech (SK)
Lezajlott események Vissza
Címlap > Lezajlott események > Segítő kezek, Negyed
Segítő kezek, Negyed 2017. január 25. szerda, 13:18
Segítő kezek, Negyed

   Decemberben az ember talán méginkább segíteni szeretne a rászorulókon és a bajba jutottakon, mint az év más időszakában. Nem voltunk ezzel másképpen mi sem, itt a Pongrácz Ágoston Alapiskolában, Negyeden. Ahogy minden évben, idén is részt vettünk a ruhagyűjtő programban, és ahogy mindig, most is tetemes mennyiségű ruhával tudtunk hozzájárulni az akció sikeréhez.

   Iskolánkon kupakgyűjtést is szerveztünk, ezzel a Lélekgyógyító Alapítvány által meghirdetett összefogást segítettük, melynek célja egy aranyos kislány mindennapjainak a megkönnyítése volt. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy e cél eléréséhez mi is hozzájárulhattunk. A legeredményesebb kupakgyűjtőnket iskolánk vezetősége meg is ajándékozta, így jutalmazva a kupakgyűjtésbe fektetett szorgalmát.

   Szeretnénk megköszönni mindazok segítségét, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ha kicsit is, de szebbé tehettük az ünnepeket nehezebb sorsú embertársaink számára.

Szőcs Gábor

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)