Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Sakkélet Nádszegen

Sakkélet Nádszegen

2024. április 25., csütörtök | Ma: Márk (HU), Marek (SK)
Sport Vissza
Címlap > Sport > Sakkélet Nádszegen
Sakkélet Nádszegen 2016. július 05. kedd, 11:55
Sakkélet Nádszegen

   Az évek folyamán lapunkban már több alkalommal beszámoltunk a nádszegi sakkozók tevékenységéről, egy-egy verseny kapcsán. A fiatalokkal, elsősorban az iskolásokkal való rendszeres foglalkozást tartják nagyon fontosnak. A helyi versenyek megszervezése mellett rendszeresen részt vesznek a környék sakkversenyein, tornáin, több alkalommal nagyon szép eredményeket értek el.

   A nádszegi Vándorkupáért a tél folyamán már negyedik alkalommal küzdöttek meg egymással. A győztesnek kijáró serleg ezúttal is Bugár Péterhez került, aki tavaly is a legjobbnak bizonyult. A szervezők további célja, hogy a sakkot szerető felnőtt nádszegiek számára is tornákat szervezzenek.

   A gyerekek számára emlékezetes megmérettetés volt a Mikulás napi sakkverseny is. Ennek megrendezésében az alapiskola és a Csemadok Nádszegi Alapszervezete nyújtott segítséget. Az egyes versenyek lebonyolításakor fontos szerepe van a vitás kérdéseket eldöntő bírónak. Ennek teendőit rendszeresen Rózsa Sándor látja el. Segítségéért neki is köszönet jár.

Gy.L.

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)