Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Rólunk, nekünk!

Rólunk, nekünk!

2024. május 02., csütörtök | Ma: Zsigmond (HU), Žigmunt (SK)
Közélet Vissza
Címlap > Közélet > Rólunk, nekünk!
Rólunk, nekünk! 2013. december 23. hétfő, 13:13
Rólunk, nekünk!

   Bizonyára nemcsak számunkra volt mozgalmas, tartalmas és gyorsan múló ez az esztendő, hanem kedves Olvasóink számára is. Mert bizony nemsokára ismét karácsony van. Ami persze jó, hiszen az ünnepek napja a pihenés, a családi együttlét, a feltöltődés ideje, amire szükségünk van és amelyre mindannyian várunk.

   Decemberi, ezévi utolsó számunkban megköszönöm minden kedves előfizetőnk, olvasónk bizalmát, minden munkatársunk – rovatvezetők, tudósítók, szerkesztők – jól végzett munkáját.

   Négy év elteltével örömmel tapasztaljuk, hogy egy-egy hónap végén, lapzártakor annyi közlendő anyag gyűlik össze, hogy terjedelmünket meg tudnánk duplázni. Örülünk ennek, és ígérjük minden tartalmas írásnak helyet adunk következő számainkban.

   Kérjük Önöket, hívják fel rokonaik, ismerőseik munkatársaik figyelmét a TERRA Hírújságra. Annak tartalmát, céljainkat, igyekezetünket Önök jól ismerik. A jövő esztendőben szeretnénk előfizetőink számát növelni. Köszönjük segítségüket!

Minden Kedves Olvasónknak,
Partnerünknek - önkormányzatoknak, vállalkozóknak,
cégeknek, intézményeknek,
társadalmi szervezeteknek, művészeti együtteseknek
- valamint Támogatóinknak és
Munkatársainknak

Békés, boldog Ünnepeket,
örömben, szellemiekben és anyagiakban
bőségesebb
új esztendőt kívánunk!

Szabó Tamás, 
a TERRA Hírújság kiadója

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)