Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Nyugdíjasok napja, Vága

Nyugdíjasok napja, Vága

2024. április 24., szerda | Ma: György (HU), Juraj (SK)
Lezajlott események Vissza
Címlap > Lezajlott események > Nyugdíjasok napja, Vága
Nyugdíjasok napja, Vága 2017. január 25. szerda, 13:21
Nyugdíjasok napja, Vága

   Még most, hetekkel a rendezvényt követően is beszédtéma Vágán a falu nyugdíjaskorú polgárainak találkozója, amelyet november 13-án a kultúrház nagytermében rendezett a falu önkormányzata.

   A mintegy 200 egybegyűltet Kubica Adrián, a község polgármestere köszöntötte, majd a Győri Kisfaludy Színház művészei, a Maya-trió operett összeállítása következett és aratott nagy sikert. A vendéglátók finom gulyással kedveskedtek az ünnepelteknek, amit az óvoda szakácsnői készítettek el. Ajándékként valamennyi nyugdíjasnak egy-egy csomag szaloncukorral és egy-egy tombolajeggyel is kedveskedtek a rendezők. A negyven tomboladíjat a község önkormányzata, a Feketenyéki Községi Hivatal, Gaál Gábor, parlamenti képviselő és helyi magánvállalkozók ajánlották fel. Köszönet érte.

   A továbbiakban vágai nótaénekesek – Oláh Julianna, Simkó Mária és Plachata Pál, valamint a felsőszeli Modroczky János és Filó Katalin szórakoztatta a sokszor velük együtt éneklő közönséget. Az énekeseket Bango Drahoš hegedűművész és fia kísérték. A nótaénekeseket követően az RH Duo együttes szórakoztatta a közönséget. A délután három órakor kezdődött rendezvény jó hangulatban este kilenc órakor fejeződött be. 

 -ka-

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)