Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Nyugdíjasok klubja, Királyrév

Nyugdíjasok klubja, Királyrév

2024. április 25., csütörtök | Ma: Márk (HU), Marek (SK)
Szervezetek, csoportok Vissza
Címlap > Szervezetek, csoportok > Nyugdíjasok klubja, Királyrév
Nyugdíjasok klubja, Királyrév 2015. május 19. kedd, 13:01
Nyugdíjasok klubja, Királyrév

   Egy kis falunak egyszerű és mégis különleges a közösségi élete. A falubeliek gyökereiktől ismerik egymást, ha összejönnek úgy beszélgetnek, szórakoznak,  mintha egy nagy család tagjai lennének. Különösen így van ez nálunk, Királyrévben, a nyugdíjasok klubjának találkozóin. Új receptek, gyógymódok, problémák kerülnek terítékre, miközben a kezek sem pihennek, hanem alkotnak. Készülődnek a közelgő ünnepre: kézimunkáznak, díszeket, ajándéktárgyakat készítenek, műsort szerveznek.

   A királyrévi klub nemrégiben új elnöknőt választott, Barczi Gabriella személyében. A klubnak a fiatalabbak közül is vannak segítői: többek között Schnábelt Dóra, a kultúrház vezetője, valamint a kézművesklub vezetői. Ki kell emelni PaedDr. Puskás Erzsébet tanítónő munkáját is, aki sokat tesz falunk közösségi életének tartalmasabbá tételéért. Tevékenysége példaértékű.

   Polgármesterünk is be-be látogat a klub egy-egy összejövetelére, egy kis véleménycserére, politizálásra. Reméljük, ez az igyekezet és összefogás hosszú ideig jellemzője lesz szerveződésünknek, és a munka eredményességén is megmutatkozik.

Nagy Ilona

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)