Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Miss Feketenyék

Miss Feketenyék

2024. május 07., kedd | Ma: Gizella (HU), Monika (SK)
Ifjúsági csoportok Vissza
Címlap > Ifjúsági csoportok > Miss Feketenyék
Miss Feketenyék 2013. október 23. szerda, 11:07
Miss Feketenyék

   Augusztus 30-án a helyi önkormányzattal együtt szépségversenyt rendezett a Feketenyéki Ifjúsági Szervezet. A Miss Feketenyék címért nyolc lány versenyzett. A héttagú zsűrinek nem volt egyszerű dolga.

   A nyárzáró buli versenye sok érdeklődőt vonzott a falu kultúrházába. Voltak, akik állva izgulták végig a lányok bemutatkozását. „Annyi szép lány van a környéken és falunkban, lehetőséget akartunk nekik adni, hogy megmutathassák magukat. Három feketenyéki lány nevezett be a megmérettetésre, a többiek a környező községekből jöttek” – mondta Horváth Piroska, a helyi alapiskola igazgatója, az esemény egyik szervezője.

   A nagy szépségversenyekhez hasonlóan három féle öltözetben vonultak fel a szépségek: utcai viseletben, fürdőruhában és estélyi ruhában. Érdemes volt benevezni a versenyre, hiszen a három legszebb lány és a közönség kedvence, a Miss Szimpátia értékes díjakat vihetett haza – egyebek mellett wellness-hétvégére szóló beutalót, fotózási lehetőséget, kozmetikai csomagot, masszázsutalványt, fürdőbérletet, újság-előfizetést, könyvcsomagot. A bemutatók között énekesek és táncosok szórakoztatták a közönséget, a hölgyek önvédelmi fogásokat is tanulhattak.

   A zsűri döntése alapján a feketenyéki Jurík Szilvia bizonyult a legszebbnek, ő kapta meg a Miss Feketenyék címet. A közönség is őt találta a legszebbnek, így ő nyerte el a Miss Szimpátia címet is. Első udvarhölgye a feketenyéki Varjú Szandra lett, ő tanította be a lányok koreográfiáját. A második udvarhölgy a tallósi Kollár Evelin lett. A verseny különdíját Tengeri Lucia nyerte Hidaskürtről, ő egy kozmetikai szalon reklámarca lesz.

   Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy a rendezvény nagy sikert aratott, szervezetünk vezetősége reméli, hogy ezzel hagyományt teremtettünk Feketenyéken.

Ing. Szalonnás Sándor, FIKSZ elnök, Feketenyék

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)