Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Megjelent a TERRA Hírújság novemberi száma

Megjelent a TERRA Hírújság novemberi száma

2024. május 02., csütörtök | Ma: Zsigmond (HU), Žigmunt (SK)
Közélet Vissza
Címlap > Közélet > Megjelent a TERRA Hírújság novemberi száma
Megjelent a TERRA Hírújság novemberi száma 2013. november 05. kedd, 09:50
Megjelent a TERRA Hírújság novemberi száma

   Megszokott rovataival, színes programajánlóval, a megyei választásokra való felkészülés jegyében jelent meg a hónap első napjaiban a TERRA Hírújság novemberi száma. Legérdekesebb írásai közül figyelmükbe ajánljuk a Taksony fejedelemről, Hunyadi Jánosról és a mátyusföldi rovástáblákról szóló írásokat, valamint a lezajlott események című rovat valamennyi tudósítását és fényképes beszámolóját.

   A lap beszámol a Dudvág Kistérség fejlesztéséért a Leader program keretében végzett tevékenységéről, Tósnyárasd község 900 éves évfordulójáról, a Rozmaringok III. Országos találkozójáról és bemutatja a Diószegi Magán Szakközépiskolát.

   Az újságban az MKP Galántai és Vágsellyei járási képviselőjelöltjei és megyei elnökjelöltjei is bemutatkoznak.

   A TERRA Hírújságot a vidék 32 településén vásárolhatják meg a archivum.terrahirujsag.sk/arusitohelyek honlapon található elárusítóhelyeken, illetve előfizethetik a archivum.terrahirujsag.sk/elofizetes oldalon.

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)