Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Megjelent a TERRA Hírújság januári száma

Megjelent a TERRA Hírújság januári száma

2024. május 12., vasárnap | Ma: Pongrác (HU), Pankrác (SK)
Közélet Vissza
Címlap > Közélet > Megjelent a TERRA Hírújság januári száma
Megjelent a TERRA Hírújság januári száma 2014. január 12. vasárnap, 12:59
Megjelent a TERRA Hírújság januári száma

   A januári TERRA Hírújság fő témaköre a kisiskolák helyzete, jövője. Az iskolai beíratások időszakában a jókai óvoda, a zsigárdi és vízkeleti iskolák tevékenységéről, programjairól olvashatnak részletesen.

   A vidék történéseiről több színes tudósítás számol be, hosszabb terjedelmű írásokat a tósnyárasdiak baranyai látogatásáról, a zsigárdi iskolások tanulmányútjáról, és az alsószeli kisiskolások TV szerepléséről olvashatnak.

   A Tanácsadó-, Helytörténeti- és Sportrovatok, valamint a Gyermekoldal is több érdekes, helyi témájú anyagot kínál.

   A TERRA Hírújságot a vidék 32 településén vásárolhatják meg a archivum.terrahirujsag.sk/arusitohelyek honlapon található elárusítóhelyeken, illetve előfizethetik a archivum.terrahirujsag.sk/elofizetes oldalon.

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)