Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Megjelent a TERRA Hírújság áprilisi száma

Megjelent a TERRA Hírújság áprilisi száma

2024. május 17., péntek | Ma: Paszkál (HU), Gizela (SK)
Közélet Vissza
Címlap > Közélet > Megjelent a TERRA Hírújság áprilisi száma
Megjelent a TERRA Hírújság áprilisi száma 2014. április 09. szerda, 17:46
Megjelent a TERRA Hírújság áprilisi száma

   A TERRA Hírújság kiadója, szerkesztői és valamennyi munkatársa az árpilisi szám címlapján kíván kellemes húsvéti ünnepeket az olvasóknak. Az ünneppel kapcsolatos írás Erdélyi Pál, farkasdi református lelkész tollából való.

   Az újság közli a Jogsegélyszolgálat felhívását is. A Lezajlott események című rovatban ezúttal a március 15-i helyi emlékünnepségekről szóló írások, valamint a Csemadok megalakulásának 65. évfordulója tiszteletére Diószegen megrendezett ünnepségről szóló beszámolók vannak túlsúlyban.

   A Programajánlóban Rúzsa Magdi jókai koncertjére, a közelgő Kodály-napok és az Országos Népművészeti Fesztivál rendezvényeire hívja fel a figyelmet a szervező.

   A Közélet című rovatban a lap az MKP EU-s parlamenti képviselőjelöltjeit mutatja be és közli Baranyay Zsolt megyei képviselővel készült interjút.

   A Gyermek -, Színes-, és Sportrovat is számos érdekes írást tartalmaz, köztük a sókszelőcei futballhét történéseiről szólót, illetve a világhírű magyar találmányról, az Okostojásról szóló ismertetőt.

   A TERRA Hírújságot a vidék 32 településén vásárolhatják meg a archivum.terrahirujsag.sk/arusitohelyek honlapon található elárusítóhelyeken, illetve előfizethetik a archivum.terrahirujsag.sk/elofizetes oldalon.

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)