Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Már a nyárra készül a peredi K&T Mäso Húsfeldolgozó Vállalat

Már a nyárra készül a peredi K&T Mäso Húsfeldolgozó Vállalat

2024. május 05., vasárnap | Ma: Györgyi (HU), Lesana/Lesia (SK)
Közélet Vissza
Címlap > Közélet > Már a nyárra készül a peredi K&T Mäso Húsfeldolgozó Vállalat vezetése
Már a nyárra készül a peredi K&T Mäso Húsfeldolgozó Vállalat vezetése 2016. május 27. péntek, 13:42
Már a nyárra készül a peredi K&T Mäso Húsfeldolgozó Vállalat vezetése

Már a nyárra készül a peredi K&T Mäso Húsfeldolgozó Vállalat vezetése

VÁSÁROLJON MINDIG FRISS ÁRUT! VÁSÁROLJON NÁLUNK!

   A vállalat tevékenységének eddigi eredményeit, további céljait Tóth Zsolt cégtulajdonos foglalta össze.

  • Nyári szezon: A már állandósult és keresett kínálatunk mellett /tőkehús, füstöltáru, félkész termékek, feldolgozott készítmények/ kínálata mellett a nyári szezonra összpontosítunk: grillkészítményeinket nyers- vagy félkész állapotban, fűszerezve vagy anélkül vásárolhatják meg nálunk és partnereinknél az érdeklődők. Kiváló minőséget és elfogadható árat garantálunk.
  • Ami állandósult: A kitűnő peredi és királyfai kolbász, a sokkal olcsóbb, de mégis finom csemegekolbászunk, virsliféléink, disznótoros készítményeink, sonkáik minőségben és ízben befutottak, közkedveltek. A fűszerezés, adagolás, füstölés, fagyasztás… stb. a mi szakmánkban külön tudomány, amit csak odafigyeléssel, szeretettel és szakmai tudással lehet jól végezni. Úgy látom, mindez a mi vállalatunknál már megvan. Felszereltségünk, az alapanyagok minősége és dolgozóink szakismerete a minőség garanciája, s ez cégünk jövőjének záloga is.
  • Vevőkör: Vidékünk szinte minden településén megvásárolhatják termékeinket, partnereink között üzletláncok és egyéni vállalkozók is vannak. Bízok abban, hogy vásárlóink többsége ezután is a hazai származású és feldolgozású húst, húskészítményeket fogja vásárolni. Tudatosítanunk kell, hogy hústermelőink, feldolgozó üzemeink, árusítóhelyeink a mi vidékünk, a mi országunk polgárai számára biztosítanak megélhetést. Az nagy üzletláncok kínálata egy ideig hatásos és kifizetődő, de a vásárlók többsége a hazai, jó minőségű, megszokott és közkedvelt terméket keresi, amelyek a saját étkezési szokásainkat tükrözik, ízvilágunknak ez felel meg a legjobban.
  • Véleménynyilvánítás: Tevékenységünkről, termékeinkről, szolgáltatásainkról Facebook oldalunkon: www.facebook.com/ktmaso mondhatnak véleményt. Erre külön is megkérjük Önöket. Minden észrevétel, vélemény, tanács segít bennünket. A legtöbbet lájkoló érdeklődő minden negyedévben értékes ajándékban részesül. Ezúton is biztatjuk vásárlóinkat véleményük kinyilvánítására. A dicséretet örömmel vesszük, a kritikát elfogadjuk, megfogadjuk. Igyekszünk minden elvárásnak megfelelni.

   Ahogy azt a cégünk szlogenje – jelszava is megfogalmazza, és amihez mindig is tartottuk és tartjuk magunkat:

Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos!

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)