Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Lovasverseny Vághosszúfalun

Lovasverseny Vághosszúfalun

2024. június 20., csütörtök | Ma: Rafael (HU), Valéria (SK)
Sport Vissza
Címlap > Sport > Lovasverseny Vághosszúfalun
Lovasverseny Vághosszúfalun 2016. agusztus 04. csütörtök, 11:48
Lovasverseny Vághosszúfalun

   A vághosszúfalui Takács Wesztern Rancs 2016. június 11- én már negyedik alkalommal rendezte meg a Wesztern-vándorkupa lovasversenyt, melyen ifjúsági, felnőtt és profi kategóriában versenyeztek a lovasok. Két gyorsasági versenyszámban, karó és hordókerülésben folyt a megmérettetés.

   A pálya nagyon szép környezetben, az erdő és a  Vág folyó partja között van a kiépítve, melyet Takács László és családja tett alkalmassá versenyek megrendezésére. A lovaknak ugyanis homokos, jól eldolgozott talajra van szükségük, hogy minél jobb versenyidőt futhassanak.

   Az idei versenyen szép eredményt ért el a házigazda, Kincs nevű lován, és fia Tamás is, aki csak a tavalyi szezonban kezdett el versenyezni Rómeó nevű lován. Az vághosszúfalui verseny az idei évad ötödik megmérettetése volt. Nyolc még hátra van, ezeket a környező falvakban rendezik.

   A Takács család ezúton is szeretné megköszönni minden kedves rokonnak, ismerősnek, barátnak azt a munkát, amelyet a verseny szervezésében és lebonyolításávan végeztek.

Takács Silvia

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)