Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Közösségformáló júniusunk

Közösségformáló júniusunk

2024. május 03., péntek | Ma: Tímea (HU), Galina (SK)
Közélet Vissza
Címlap > Közélet > Közösségformáló júniusunk
Közösségformáló júniusunk 2016. június 22. szerda, 13:31
Közösségformáló júniusunk

   Gyermeknapi rendezvények, iskolai kirándulások, felszabadult diákfoglalkozások ideje a június, persze csak akkor, ha a pedagógus noteszében már karikázva van az egész évi igyekezetet, a valós tudást tükröző érdemjegy. Ez a hónap a nagy családi tervezgetések ideje is: A megspórolt pénz mire elég, mennyi ideig, milyen körülmények között tud majd a család, a baráti társaság pihenni, szórakozni, feltöltődni, ha eljön a nyaralás ideje.

   Ez a bevezető jegyzet elsősorban az érdekes, tartalmas szórakozást, hangulatos kikapcsolódást ígérő szabadtéri rendezvényekre való figyelemfelkeltés céljából íródott, amelyeket önkormányzataink, társadalmi szervezeteink falunapok, találkozók, fesztiválok néven szerveznek polgáraik és a vidék érdeklődői számára.

   Lapunk, a TERRA Hírújság, igyekszik minden egyes jelentős eseményről hírt adni, a készülőben lévőkről és a lezajlottakról is. Műsorajánlónk jelentős részét most ez tölti ki. Bízunk benne, hogy tudunk segíteni a család, a baráti kör júniusi hétvégi programjainak kiválasztásában.

   Nagyon örülnénk annak, ha a nyár folyamán sok ifjúsági rendezvényről tudósíthatnánk. Szeretnénk az eddigieknél több jól dolgozó ifjúsági szervezetet, tehetséges fiatalt bemutatni. Olyanokat, akik tanulmányaikban eredményesek, olyanokat, akik a sport, a kultúra terén jeleskednek, a művészetek valamelyik ágában kiválóak, vagy közösségszervező munkájukkal segítik korosztályuk tagjait.

   A napokkal ezelőtt érettségizett diákjainknak sikeres főiskolai felvételit és kellemes pihenést, minden kedves olvasónknak szép nyárelőt kívánunk! Látogassanak el a vidékünkön megvalósuló szabadtéri rendezvényekre, töltsék barátaik, rokonaik, falubelijeik társaságában a hétvégéket!

   Olvassák a Terrát, fogadják júniusi számunkat szeretettel!

a TERRA Hírújság kiadója és szerkesztői

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)