Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Kevesen tudják, hogy sok evéssel lehet jól fogyni

Kevesen tudják, hogy sok evéssel lehet jól fogyni

2024. május 04., szombat | Ma: Mónika (HU), Florián (SK)
Sport Vissza
Címlap > Sport > Kevesen tudják, hogy sok evéssel lehet jól fogyni
Kevesen tudják, hogy sok evéssel lehet jól fogyni 2013. október 06. vasárnap, 14:02
Kevesen tudják, hogy sok evéssel lehet jól fogyni

   Több mint két évvel ezelőtt már hírt adtunk a negyedi Tóth Kálmán testépítő sikereiről. Az ő kitartása, sportszerető magatartása, egészséges életmódja mindenki számára példa lehet.

   A sportember a naturális testépítést műveli, ami abban különbözik a sportkulturisztikától, hogy itt a testmagassághoz van megszabva, hogy mennyi kilót nyomhat a versenyző, és nem használnak izomnövelő metabolikumokat. A napi edzések mellett a legfontosabb a gyakori és helyes étkezés, a test a szervezet arányos fejlesztése, a folyamatos, racionális munka.

   Tóth Kálmán éremgyűjteménye nem akármilyen. Súlycsoportjában és korosztályában háromszoros világbajnok. Legutóbb június 30-án a csehországi világbajnokságon érdemelte ki a címet. Emellett négyszeres Európa-bajnok is. A szlovák és cseh országos bajnokságok és kupagyőzelmek érmeinek számát már maga sem tudja pontosan.

   Egyik legnagyobb sikerének a Mr. Olimpia elnevezésű amerikai világversenyen elért második helyezését tartja, amelyet a Nevada állambeli Renóban rendeztek tavaly ősszel.

   Jelenleg a Magyarországon megrendezendő Európa bajnokságra készül, de szeretne szerepelni ősszel két hazai kupaverseny is. Ismét szeretne eljutni Amerikába, és megmérettetni magát a Mr. Olimpián.

   Támogatói és azok, akik sportpályafutását eddig segítették: Negyed község önkormányzata, JAV Kft., Gulás Dušan – RESPECT, Orion – Dom. potreby, Duslo vegyiüzem és Gál Gyula.

   Gál Gyulával együtt SK Kolifit néven Farkasdon egy klubbot is működtetnek, ahová nagyon sok érdeklődő jár gyerekektől kezdve a legidősebbek korosztályáig. Önzetlen igyekezetük és Tóth Kálmán sikerei sok emberben felélesztették az egészséges életmód iránti érdeklődést.

(szf)

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)