Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Karácsonyi vásár Nagymácsédon

Karácsonyi vásár Nagymácsédon

2024. május 05., vasárnap | Ma: Györgyi (HU), Lesana/Lesia (SK)
Lezajlott események Vissza
Címlap > Lezajlott események > Karácsonyi vásár Nagymácsédon
Karácsonyi vásár Nagymácsédon 2014. január 27. hétfő, 09:01
Karácsonyi vásár Nagymácsédon

   2013. december 15-e délutánján a nagymácsédi központi téren karácsonyi dalok csalogatták a helyi lakosokat egy igazi hangulatos karácsonyi vásárra. Amíg a szülők illatosan gőzölgő forralt bort és karácsonyi puncsot kortyolgattak, házi készítésű sajtokat kóstolgattak a vásári árusok portékái között válogatva, addig a legkisebbek a kultúrházban forró gyerekpuncs mellett, kézműves-foglalkozással és bábelőadással múlatták az időt Bréda Szilvia, Enikő és Boglárka társaságában. Az előadás után a gyerekek a saját maguk által készített karácsonyi gömbökkel díszítették fel a falu fenyőfáit.

   A vásárba a helyi fiatal és tehetséges kézművesek mellett bekapcsolódott a Mészáros Dávid Alapiskola és Óvoda, valamint a Tulipán Nyugdíjas Klub is szebbnél szebb saját készítésű karácsonyi díszekkel, ékszerekkel, valódi remekművekkel.

   Reméljük, jövőre még több embert szólítunk majd meg, és még több szervezet csatlakozik hozzánk hagyományt teremtve ezzel a mi kis községünkben.

   Köszönet Lancz István polgármester úrnak, valamint az önkénteseknek, akik segítségükkel, támogatásukkal hozzájárultak az akció sikeréhez.

A szervezők: Bréda Enikő és Fodor Szilvia/ PRO MACHED Polgári Társulás

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)