Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Karácsonyi műsor Felsőszeliben

Karácsonyi műsor Felsőszeliben

2024. május 05., vasárnap | Ma: Györgyi (HU), Lesana/Lesia (SK)
Lezajlott események Vissza
Címlap > Lezajlott események > Karácsonyi műsor Felsőszeliben
Karácsonyi műsor Felsőszeliben 2014. január 27. hétfő, 08:53
Karácsonyi műsor Felsőszeliben

   A Széchenyi István Alapiskola karácsonyi ajándékműsora 2013. december 19-én valósult meg. Hervay Mária Lujza szavalata után a Csalogány gyermekkórus énekelt, majd az alsó tagozatosok jelenete következett. Andersen „Tizenketten a postakocsin” című meséjének feldolgozását adták elő. Ezután László Ildikó igazgatónő szólt a nézőkhöz. Beszédében többek között rámutatott arra, hogy a szeretet által mi magunk is ajándékká válhatunk. Szeretetközösség lehet az iskola is, mely egy nagyobb családnak is felfogható. Az igazgatónő után Horváth Judit, a szülői tanács elnöke szólalt fel. A műsor a kicsik énekkari fellépésével folytatódott, ezt követően táncokat láthattak a nézők. Elsőként a felső tagozatos táncosok szatmári csárdást mutattak be, majd a Topogók léptek színpadra. A széchenyisek minden iskolai műsorát a felső tagozatosok irodalmi színpada zárja. Az idei előadásuk a „Népek karácsonya” címet kapta. Az összeállítás a különféle nemzetek ünneplési módját, szokásait mutatta be. Az érdeklődők a rendezvényen megvásárolhatták a Sulisok(k) című iskolai diáklap ünnepi számát.

   Elmondható, hogy a karácsonyi műsor az idén is teltházas rendezvény volt, és mindnyájunk lelkében ünnepi hangulatot teremtett.

Jakubecz Márta

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)