Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Kakasfőzőverseny

Kakasfőzőverseny

2024. május 09., csütörtök | Ma: Gergely (HU), Roland (SK)
Lezajlott események Vissza
Címlap > Lezajlott események > Kakasfőzőverseny
Kakasfőzőverseny 2013. október 20. vasárnap, 15:15
Kakasfőzőverseny

   Ezúttal csak a Legszebb Kakastaréj Díját sikerült a minden téren alaposan és jól felkészült deáki főzőcsapatnak elhoznia Kakasdról. Deáki testvértelepülésén, a Szekszárd és Bonyhád melletti székelyek és svábok lakta faluban, augusztus 20-át, nemzeti ünnepünket kulturális és szórakoztató rendezvénysorozattal ünneplik. Ilyenkor fogadják testvértelepüléseik küldöttségeit is.

   A gyönyörű táj, a Völgy… szépségét a vidékre jellemző étkek és vörösborok ízét ezúttal is csak a vendéglátók szívélyessége múlta felül. Bányay Károly polgármester, a képviselőtestület és a művészeti csoportok segítő tagjai, valamint minden régi és új kakasdi ismerős kellemes hétvégét biztosítottak számunkra.

Mindannyiuk igyekezetét, szíves vendéglátását köszönjük, örömmel várjuk őket deákira!

Reméljük, településeink vezetői a hasonló jellegű rendezvények mellett tovább szélesítik kapcsolatainkat!

(szf)

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)