Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Jót tenni jó!

Jót tenni jó!

2024. április 26., péntek | Ma: Ervin (HU), Jaroslava (SK)
Szervezetek, csoportok Vissza
Címlap > Szervezetek, csoportok > Jót tenni jó!
Jót tenni jó! 2015. január 23. péntek, 07:47
Jót tenni jó!

   Jóka Község Önkormányzata jótékonysági koncertet szervezett a római katolikus templom felújításának javára. Már régen érlelődött a gondolat, hogy a „jókai“ Ballán testvérpárt egy koncert keretén belül megismerje a falu lakossága, de az időpontok egyeztetése nem egyszerű feladat a lányok sűrű programja miatt. Végül mégis sikerült összehozni a csapatot. A kiválasztott  időpont megfelelt az énekeseknek és a kísérőművésznek egyaránt. Az első részben Ballán Viktória és Ballán Zsuzsa szoprán operaénekesek Ternóczky István zongoraművész kíséretével varázsolták el a közönséget. Műsorukban többek között Pergolesi, Mozart, Verdi, Debussy művek szerepeltek.

   Az egyes műveket Farkas Zoltán ismertetője tette még érdekesebbé.

   A második részben a Budapestről érkezett Megasztár győztes Mészáros János Elek műsora következett. Dalai és versei emléket állítottak az első világháborúban elesett áldozatoknak, a magyar dal napja alkalmából előadott énekei megdobogtatták szíveinket. Csak remélni tudjuk, hogy újra találkozhatunk majd és a templom csendjében újra felcsendülnek majd a gyönyörű dallamok, és újra létrejön az Isteni harmónia.

Farkas Anna

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)