Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Januári napsütés

Januári napsütés

2024. április 26., péntek | Ma: Ervin (HU), Jaroslava (SK)
Szervezetek, csoportok Vissza
Címlap > Szervezetek, csoportok > Januári napsütés
Januári napsütés 2017. február 28. kedd, 10:30
Januári napsütés

   Nem csak a kirándulásainkon résztvevő szépkorúak kedve mindig vidám, de a kirándulásainkat is szinte mindig napsütés és kellemes idő teszi élvezetesebbé. Nem volt ez másként januári kirándulásunkon sem, amikor Mosonmagyaróváron jártunk. Megérkezve Mosonmagyaróvárra tettünk egy rövid sétát az Óvári várba, ahol a kapunál Fekete Istvánnal és Vukkal találkozhattunk. A Magyar utcán folytatva sétánkat, elhaladtunk a Habsburg ház mellet, megcsodálhattunk Habsburg Frigyes főherceg padon ülő szobrát, valamint a Szt. Gotthárd plébániatemplomot. Pihentető sétánkat követően, a Korzó vendéglőben finom ebéddel és figyelmes kiszolgálással várták csapatunkat.

   Utunkat Mosonmagyaróvár termálfürdője felé folytattuk, ahol az Európa szerte híres gyógyvíz jótékony hatását élvezhettük. Ez a fürdő Európa öt legjobb hatásfokú gyógyvízzel rendelkező fürdői közé van besorolva, mivel sokrétű gyógyhatással bír: emésztőrendszeri, légzőszervi, mozgásszervi, nőgyógyászati, urológiai, szív és érrendszeri betegségek kezelésére egyaránt ajánlott. Itt mindenki megtalálhatta a számára legmegfelelőbb medencét és hőfokot, hisz a fürdő 7 medencével rendelkezik, 28° C - 38° C közt.

   Hagyományainkhoz híven ismét egy jó hangulatú kiránduláson vehettek részt a Megbecsültek Társasága tagjai és pártolói. Örömünkre szolgált, hogy együtt kirándulhattunk.

   Mindenkit nagy szeretettel várunk a következő programjainkra is! Látogassanak meg minket irodánkban és kövessenek minket a Facebook-on, hogy többet is megtudhassanak rendezvényeinkről.

Horváth Judit

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)