Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Húsvétváró focitorna Zsigárdon

Húsvétváró focitorna Zsigárdon

2024. április 25., csütörtök | Ma: Márk (HU), Marek (SK)
Sport Vissza
Címlap > Sport > Húsvétváró focitorna Zsigárdon
Húsvétváró focitorna Zsigárdon 2015. május 27. szerda, 14:11
Húsvétváró focitorna Zsigárdon

   Iskolánk immár kilencedik alkalommal szervezte meg  Húsvéti teremfoci-tornáját a felső tagozatos tanulók számára. Rendhagyó módon ebben az évben öt csapat indult el a serlegért folyó küzdelmekben. Senki se ment haza üres kézzel - köszönhetően a helyi futballklub támogatásának - most is kupákkal, oklevelekkel és emlékérmekkel díjaztuk a csapatokat, valamint a torna legjobb játékosát, legjobb góllövőjét és a legjobb kapusát is.

   A fiúk szoros mérkőzéseket vívtak egymással, sokszor csak a szerencse vagy egy – egy apró momentum döntötte el a mérkőzést. Végül a sókszelőcei iskola csapata került ki győztesen úgy, hogy az egész tornán csak egy pontot vesztettek, tehát megérdemelten nyerték meg az idei kiírást. A második helyen a farkasdiak, a harmadikon a zsigárdiak végeztek a vágsellyeiek és a perediek előtt. A torna résztvevői számára a kilencedikes lányok ízletes finomságokat készítettek. Voltak díjak és díjazottak, helyezések és kupák, de a legfontosabb a közös program, a jó hangulatú sportos együttlét, a játék, a foci szeretete és a barátság – mondták többen is a résztvevők közül.

   Reméljük, hogy igyekezetünk és erőfeszítéseink nem hiábavalóak, s hogy tevékenységünkkel jelentős mértékben hozzájárulunk a helyi utánpótlás nevelés színvonalának emeléséhez.

Tóth Géza

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)