Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Gulyásfőzőverseny – majális Pereden

Gulyásfőzőverseny – majális Pereden

2024. április 26., péntek | Ma: Ervin (HU), Jaroslava (SK)
Ifjúsági csoportok Vissza
Címlap > Ifjúsági csoportok > Gulyásfőzőverseny – majális Pereden
Gulyásfőzőverseny – majális Pereden 2014. június 30. hétfő, 08:08
Gulyásfőzőverseny – majális Pereden

   Ebben az évben 23 csapat nevezett be a megmérettetésbe. Szervezetek, pártok, cégek, baráti társaságok, családok indítottak csapatokat, hogy bizonyítsák főzőtudományukat. A szakmai zsűri az első három helyezettet díjazta, és most első alkalommal különdíjban részesítette az ételt legszebben feltálaló csapatot.

   A mintegy 200 résztvevő hangulatos, kellemes délelőttöt töltött el a peredi búcsútéren, ahol kísérőrendezvényként egészségügyi sátor várta az érdeklődőket a helyi vöröskereszt jóvoltából, ahol vérnyomás és cukorszintet mértek. A gyerekeket és a fiatalokat kézműves foglalkozás várta pedagógusaink irányításával dolgozhattak.

   A verseny szervezői voltak: a Csemadok Peredi alapszervezete, a Via Nova Peredi Alapszervezete, a Telektó PT, a Pered PT, a Vöröskereszt helyi szervezete és a község önkormányzata. a verseny lebonyolításában a község önkormányzata volt a szervezők segítségére.

Győztesek:
Fakanál Csorda
Viniper – Borbarátok Társasága 
Barczi Tivadar és csapata

A Legszebb Teríték Díját a Viniper – Borbarátok Társasága érdemelte ki,.

-rina-

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)