Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Futóverseny Feketenyéken

Futóverseny Feketenyéken

2024. április 20., szombat | Ma: Konrád, Tivadar (HU), Marcel (SK)
Ifjúsági csoportok Vissza
Címlap > Ifjúsági csoportok > Futóverseny Feketenyéken
Futóverseny Feketenyéken 2015. június 23. kedd, 14:16
Futóverseny Feketenyéken

   A féketenyéki FIKSZ 2015. május 23-án „Futás az egészségért“ címmel, a Via Nova ifjúsági szervezettel együttműködve ismét megrendezte hagyományos futóversenyét. A versenytávok 3, illetve 10 kilométer hosszúak voltak. A rövidebb távon tizenhárman, a nagyobbon 18-an indultak, külön férfi és női kategóriában.

   Az időjárási feltételek nem igazán kedveztek, ennek ellenére 31 futót üdvözölhettünk Feketenyéken, akik egyénileg vagy valamelyik klub tagjaiként vettek részt a megmérettetésen. Az esemény problémamentesen zajlott le, a versenyzők nagyszerű teljesítményt nyújtottak. Egyikük, az illésházi Kiss László tavalyi eredményét is felülmúlta, a 10 km-es távon 4 perccel javította meg legjobb idejét, 37 perc 17 másodpercre. A többi futó is büszke lehet az futóidejére, ugyanis mindegyikük 55 percen belül teljesítette a 10 kilométeres távot. A 3 kilométeres rekreációs távon induló futóknak is gratulálunk az elért eredményhez és nagyon örülünk, hogy részt vettek az eseményen. Az értékes és praktikus díjakat az MKP, a Via Nova szervezet, Galánta városa és a Protrening.sk biztosították.

   Bízunk benne, hogy ez a hagyomány a következő években is töretlenül folytatódik, és hogy a jövőben egyre többen csatlakoznak ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez.

Ing. Szalonnás Sándor,
A FIKSZ elnöke, Feketenyék

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)