Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Ficánkoló óvoda, Pered

Ficánkoló óvoda, Pered

2021. december 05., vasárnap | Ma: Vilma (HU), Oto (SK)
Ifjúsági csoportok Vissza
Címlap > Ifjúsági csoportok > Ficánkoló óvoda, Pered
Ficánkoló óvoda, Pered 2015. július 17. péntek, 14:00
Ficánkoló óvoda, Pered

   A 2014/15-ös tanévben a peredi Ficánkoló óvoda csemetéinek a  Via Nova Ifjúsági Csoport segítségével két ingyenes előadásban volt részük. Az előadók Magyarországról érkeztek. Márciusban Eszlári Judit drámapedagógus, színésznő látogatott el hozzánk. Az ismerkedést a cápa-játékkal kezdte. Az üzenetváltós – esős - játéknál nagyon koncentráltak egymásra és a mozdulatokra. A lovas játékban ugrattak a lóval, pipáztak az urak, legyeztek a hölgyek, örültek a gyerekek. A kacagás és ugrándozás után a csöndjátékból sem akartak kimaradni. A nyugalom szigetére elérkezve ismert mesék dalaival lepte meg a figyelő szempárokat.

   A gyermekhét keretén belül Nógrádi Tóth István vitte el az gyerekeket a vásárba, a bálba, a csillagok országába az ismert gyerekdalok segítségével, majd Tóthné Szőllősi Piroska bábozta el a „Vidám medvebocsok” történetét. Mivel minden móka egyszer véget ér, itt a „gőzös” szállított vissza mindenkit a maga kis birodalmába, csodaországába.

Köszönjük, hogy az előadásokkal színesítették óvodásaink mindennapjait!

Borsányi Szilvia igazgatónő

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)