Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Fergeteges hangulat a RévFeszten!

Fergeteges hangulat a RévFeszten!

2021. december 05., vasárnap | Ma: Vilma (HU), Oto (SK)
Ifjúsági csoportok Vissza
Címlap > Ifjúsági csoportok > Fergeteges hangulat a RévFeszten!
Fergeteges hangulat a RévFeszten! 2016. november 04. péntek, 11:58
Fergeteges hangulat a RévFeszten!

   Az idei nyár záróakkordjaként, szeptember 17-én, szombaton RévFeszt elnevezéssel egynapos zenei fesztivált rendeztünk a királyrévi stadionban, elsőízben. Az esemény a Via Nova ICS ifjúsági szervezet és a Magyar Közösség Pártja égisze alatt került megrendezésre.

   Az előzetes program szerint három méltán népszerű név szerepelt a plakáton: Péter Szabó Szilvia, Wolf Kati és a Hooligans zenekar, amely az idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját.

   Rengeteg munka és előkészület jellemezte a rendezvény megvalósítását, amiért óriási köszönet mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy ilyen szép környezetben rendezhettük meg az első RévFesztet.

   A nap nem indult zökkenőmentesen, már kora reggel megjelentek az első esőfelhők, melyekből csapadék is hullott. Nem sokkal később kaptuk a hírt, hogy Wolf Kati egészségügyi problémák miatt nem tud eljönni, nem tudja vállalni az esti fellépést. Feladta a leckét számunkra... Minden követ megmozgattunk, hogy a RévFeszt színvonala ne csökkenjen, és pótoljuk a hiányt. Nagy köszönettel tartozunk Zsédenyi Adriennek, aki az utolsó pillanatban elfogadta a felkérésünket, és elvállalta a fellépést RévFesztünkön.

   A program 18:00 órakor kezdődött, a műsorvezető szerepében Kőrösi Ildikót láthattuk, hallhattuk. Majd felcsendültek az ismert dallamok Péter Szabó Szilvia előadásában. Őt követte Zséda, akinek dalait még az égiek is megkönnyezték, előkerültek az esernyők is. Jelenlétével megtisztelt bennünket Menyhárt József, az MKP országos elnöke, aki pár buzdító szóval köszöntötte a közönséget.

   Majd jöttek a Hooligánok, akik immár "Révbe értek" és a húrok közé csapva elűzték a maradék esőfelhőt is, felejthetetlen élményt nyújtva a fesztiválozók számára.

   Végre volt valami pezsgés, valami mozgás, majd egy-két pengés megoldás..!

Agócs Gergely

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)