Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Felvidék Szépe 2015

Felvidék Szépe 2015

2024. április 23., kedd | Ma: Béla (HU), Vojtech (SK)
Ifjúsági csoportok Vissza
Címlap > Ifjúsági csoportok > Felvidék Szépe 2015
Felvidék Szépe 2015 2015. március 16. hétfő, 12:37
Felvidék Szépe 2015

Cződör Szimona
Vezekényről érkezett, kozmetikusi végzettséggel rendelkezik, de az egészséges életmód iránti szenvedélyéből adódóan szívesen foglalkozna sportruházat-kereskedéssel. Hobbija a sminkelés, a tornázás, a főzés és az olvasás. Ez az első szépségversenye, viszont több fotózáson is részt vett, többek között Franciaországban is. Példaképe Sarka Kata, aki anyaként is meg tudta őrizni tökéletes alakját. Az áprilisi döntőre rengeteg sporttal készül, emellett odafigyel az étkezésére is. Célja, hogy bekerüljön a Felvidék Szépe televíziós fináléjába, ha pedig őt választanák meg Felvidék szépségkirálynőjének, saját bevallása szerint kimenne a természetbe és sikítana egy nagyot, mert csak így hinné el, hogy valóban ő győzött.

Keller Júlia
Vágsellyéről érkezett, jelenleg a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem elsőéves hallgatója. Szabadidejében szívesen utazik, így egy igazán testhezálló szakot, a regionális idegenforgalmat választotta. A diploma megszerzése utáni tervei közt a világjárás és egy saját szálloda nyitása egyaránt szerepel. Szereti a romantikus filmeket és a sportot, sokat biciklizik, úszik és táncol, aktívan balettezik. Eddig még nem indult szépségversenyen, azt is egy véletlennek köszönheti, hogy részt tudott venni a Felvidék Szépe komáromi válogatóján. Az áprilisi döntőre edzéssel készül, emellett fontosnak a megfelelő mennyiségű vízfogyasztást is. A magyarországi versenybe jutás lehetőségét egy óriási motivációnak tartja, hiszen ez az esély nem adatik meg bárkinek.

Smida Katalin
Deákiról érkezett, 23 éves, elvégezte a kereskedelmi akadémiát, jelenleg könyvelőként dolgozik a vőlegényével közös vállalkozásukban. Hobbija a sminkelés, amiről blogot is vezet, emellett pedig utazni is szeret. A Felvidék Szépe az első szépségversenye, amelyre vőlegénye és családja tanácsára jelentkezett. A verseny döntőjére sok edzéssel készül, a Felvidék Szépét pedig egy remek alkalomnak tartja arra, hogy egy lány Magyarországon képviselje az itteni magyarságot. Ami a szépségiparon belüli további elképzeléseit illeti, szívesen lenne egy cég reklámarca. Amennyiben őt koronáznák meg Felvidék szépségkirálynőjévé, megköszönné a rendezvény összes stábtagjának, hogy segítették felkészülését. 

Közönségszavazás a Felvidék szépe facebook oldalán.
Szavazzon a Miss Internetre, válasszon a három mátyusföldi lány közül.
Nyerjen 2 belépőt a verseny április 11-i, komáromi döntőjére.

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)