Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
FARE focitorna újra Sókszelőcén

FARE focitorna újra Sókszelőcén

2024. május 03., péntek | Ma: Tímea (HU), Galina (SK)
Sport Vissza
Címlap > Sport > FARE focitorna újra Sókszelőcén
FARE focitorna újra Sókszelőcén 2014. október 16. csütörtök, 10:48
FARE focitorna újra Sókszelőcén

   Idén már negyedik alkalommal pályáztunk sikeresen a FARE által meghirdetett akciósorozat egyik rendezvényének megszervezésére.

   A londoni székhelyű FARE szervezet és a Szlovák Emberek a Rasszizmus ellen nevű szervezet azon fáradoznak, hogy minél több más-más nemzetiségű gyermek kapcsolódjon be az Akciós hetekbe, és így baráti kapcsolatok alakuljanak ki.

   Ebben az évben október 16-án szervezzük a nemzetközi kispályás futballtornát, két hazai csapat és két magyarországi együttes részvételével, azzal a céllal, hogy a résztvevők a sport nemzetközisége segítségével tudatosítsák a másság elfogadását, a toleranciát. A csapatokat úgy állítjuk össze, hogy egy csapatban játszanak majd magyar, roma, szlovák és bevándorolt gyerekek.

   Már hagyományosan Mészáros Marian igazgatóhelyettes és Vadkerti László vállalták a szervezőmunkát, akik remélik, hogy az ez évi rendezvény is olyan sikeresen zárul, mint az előzőek.

Vadkerti László

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)