Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
EUROCAMP 2016

EUROCAMP 2016

2024. április 19., péntek | Ma: Emma (HU), Jela (SK)
Sport Vissza
Címlap > Sport > EUROCAMP 2016
EUROCAMP 2016 2016. szeptember 06. kedd, 16:21
EUROCAMP 2016

   Amíg a franciák foci EB-t rendeztek júniusban, a brazilok pedig az olimpia megrendezésére készülnek augusztusban, addig a bólyiak júliusban /Magyarország/ EUROCAMP-ot rendeztek. A XVI. utánpótlás labdarúgó tornára több európai országból érkezett vendégcsapat a kisvárosba. Szlovákiát Negyed U 13-as csapata a rendező Magyarországot Bóly, Magyarbóly és Vajszló, Franciaországot Hucqueliers, Romániát Csenáton csapatai képviselték. A 2015-ös tornát Negyed rendezte nagy sikerrel.

   Látványos megnyitó ünnepség és felvonulás indította útjára a nívós eseményt. A kétnapos tornára kilátogatók parádés meccseket láthattak, sok-sok tehetséges kis futballistát, akiknek egy-egy megmozdulása élményszámba ment. A csoportmérkőzéseken tizenöt találkozót láthatott a mindig lelkes közönség. A rendezvény maga hatnapos volt, de a mérkőzéseket két nap bonyolították. A fociparádé végjátékában az 5. helyért: Csernáton – Magyarbóly 0:0 /büntetőkkel 2:1/, a harmadik helyért Hucqueliers – Vajszló 0:3, a döntő mérkőzésen Bóly – Negyed 2:1. A döntőben izgalmas, jó iramú, szép mérkőzést láthatott a közönség. Nem csoda, hogy a lefújást követően frenetikus hangulat lett úrrá az ünneplő hazaiakon.

   Erdélyi Pál, a negyedi csapat edzője elégedett volt az elért 2. helyezéssel. Elmondta, hogy a gyerekek kissé csalódottak voltak, hiszen nagyon jól játszottak és mindkét gólt a félidők utolsó perceiben kapták. Akkor, amikor már a győzelem is elérhető közelségbe került.

   Jancsó István polgármester is dicsérte a negyedi csapatot. Külön kiemelte az őket kísérő szurkolókat, akik nagyszerű hangulatot teremtve segítették a csapatot szinte minden egyes összecsapáson. A tornát kiértékelve a polgármester úr nagyon színvonalasnak, jó hangulatúnak tartotta a megmérettetést. A bólyiak nagyszerű rendezőknek bizonyultak, csak gratulálni lehet nekik a rangos torna lebonyolításához.

Az EUROCAMP 2016 legfontosabb adatai:
A csapatok helyezései – 1. Bóly, 2. Negyed, 3. Vajszló, 4. Hucqueliers, 5. Csernáton, 6. Magyarbóly
Legjobb játékos: Tóth Péter /Negyed/
Legjobb kapus: Krámos Roland /Magyarbóly/
Gólkirály: Legrand Eliot /Hucgueliers/
Legsportszerűbb csapat: Csernáton

-szf-

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)