Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Emlékezetes rendezvény, Deáki

Emlékezetes rendezvény, Deáki

2024. április 25., csütörtök | Ma: Márk (HU), Marek (SK)
Lezajlott események Vissza
Címlap > Lezajlott események > Emlékezetes rendezvény, Deáki
Emlékezetes rendezvény, Deáki 2016. november 25. péntek, 09:12
Emlékezetes rendezvény, Deáki

   Az idősek iránti tisztelete hónapja alkalmából október 22-én egy kellemes szombat délutánon látta vendégül a falu időseit a község önkormányzata. A meghívottak közül 210-en jöttek el a kultúrházban megrendezett ünnepségre.

   Jakócs Krisztína polgármester üdvözlőbeszéde után az óvodások és iskolások műsorral köszöntötték a jelenlévőket, majd a Csemadok helyi alapszervezetének énekkara, a szlovák nyugdíjasok klubjának, és a magyar nyugdíjasok éneklőcsoportjai mutatkoztak be. A megvendégelést ajándékosztás követte, majd Benes Ildikó és Pőthe István színművészek pergő műsora szórakoztatta a közönséget, akik bizony velük együtt gyakran dalra is fakadtak.

   Idős polgáraink estig beszélgettek, szórakoztak, jó hangulatban búcsúztak el egymástól és minden szervezőtől.

-szf-

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)