Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Egy forró nyári salsa est

Egy forró nyári salsa est

2021. december 05., vasárnap | Ma: Vilma (HU), Oto (SK)
Ifjúsági csoportok Vissza
Címlap > Ifjúsági csoportok > Egy forró nyári salsa est
Egy forró nyári salsa est 2015. szeptember 21. hétfő, 14:39
Egy forró nyári salsa est

   Deákin ismét mozgalmasan telt el a nyár. Júliusban például a világszerte ismert kubai tánc alapjait sajátíthatták el az érdeklődők az Együtt Deákiért PT szervezésében. A művelődési udvar macskakövei még izzottak a forró nyári hőségtől, mikor kezdetét vette az oktatás. Az új táncmozdulatokat díjmentesen sajátíthatták el a résztvevők. Az összegyűlt lelkes kis csapatban szinte minden korosztály képviseltette magát. Először a salsa alaplépéseit sajátították el, majd ezek begyakorlása után az alapfigurák következtek. Mikor mindezt sikeresen begyakorolták, követték a forró nyár ritmusát és táncoltak, amíg bírtak.

   A szervezők és résztvevők is új, izgalmas élményekkel távoztak a helyszínről. Az Együtt Deákiért tagjai minden jelenlévőnek, támogatónak és táncosnak köszönik ezt az estét!

Mgr. Körösi Enikő

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)