Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Egy felejthetetlen nyári élmény..., Vízkelet

Egy felejthetetlen nyári élmény..., Vízkelet

2024. május 08., szerda | Ma: Mihály (HU), Ingrida (SK)
Lezajlott események Vissza
Címlap > Lezajlott események > Egy felejthetetlen nyári élmény..., Vízkelet
Egy felejthetetlen nyári élmény..., Vízkelet 2013. október 20. vasárnap, 15:02
Egy felejthetetlen nyári élmény..., Vízkelet

   A gyerekek egész évben a nyári szünidőt várják. A Csemadok Vízkeleti Alapszervezete minden nyáron igyekszik hasznos időtöltést biztosítani a gyerekeknek a szünidő alatt. A helyi napközi otthon mesés környezetében kilencedik alkalommal került megrendezésre a közkedvelt Manóvár kézműves tábor.

   A tábor célja, hogy a gyerekek kézügyességét és kreativitását fejlessze. Az idén a tábort tizennyolc gyerek látogatta. A tábor vezetői a Szomolai házaspár és lányuk Csilla voltak Alsószeliből. Ők gondoskodtak a tábornapok színes és mozgalmas programjairól. A tábor szokás szerint az elkészült munkák kiállításával fejeződött be. Az összesereglett szülőknek, családtagoknak és falubelieknek alkalmuk nyílt megcsodálni a szebbnél szebb képzőművészeti alkotásokat. A kiállításra elfogadta meghívásunkat községünk polgármestere is, aki ajándékokkal kedveskedett a táborozó gyerekeknek és a táborvezetőknek. Köszönet jár a községi hivatalnak és Kiss István magánvállalkozónak a frissítőért, továbbá a helyi szlovák tannyelvű alapiskola igazgatójának a helyiség biztosításáért, községi hivatalnak pedig a sátor kölcsönzéséért és felállításáért.

   Biztosak vagyunk abban, hogy a Manóvár táborban szerzett élmények felejthetetlenek a voltak gyerekek számára!

Király Katalin

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)