Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Egy felejthetetlen nap Budapesten…

Egy felejthetetlen nap Budapesten…

2024. május 23., csütörtök | Ma: Dezső (HU), Želmíra (SK)
Lezajlott események Vissza
Címlap > Lezajlott események > Egy felejthetetlen nap Budapesten…
Egy felejthetetlen nap Budapesten… 2017. március 27. hétfő, 11:18
Egy felejthetetlen nap Budapesten…

   A Palóc Társaság által szervezett Magyar Kultúra Napja tiszteletére meghirdetett pályázat kiértékelésén iskolánkból Bukovský Dorottya és Kunc Bianka vett részt. Az ünnepélyes eredményhirdetés 2017. január 22-én, Budán, a Magyarság Házában zajlott. Dorottya a Hova tűnt a sok virág?- című esszéjében a II. világháború emlékeit, nyomait kutatta saját családjában. Kunc Bianka szülőfalujáról, Deákiról írt egy fantasztikus esszét Ez az én világom!- Otthonom a tájban címmel.

   Bukovský Dorottya pályázatával a fődíjat, a Magyar Kultúra Napja-díjat érdemelte ki. Kunc Bianka kiváló munkáját a zsűri különdíjjal jutalmazta. Az elért eredményhez gratulálunk, további sok sikert kívánunk!

Renczés N., Šóšik T.

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)