Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Colorplay tréningen vettek részt a Felvidék Szépe döntősei

Colorplay tréningen vettek részt a Felvidék Szépe döntősei

2024. április 24., szerda | Ma: György (HU), Juraj (SK)
Ifjúsági csoportok Vissza
Címlap > Ifjúsági csoportok > Colorplay tréningen vettek részt a Felvidék Szépe döntősei
Colorplay tréningen vettek részt a Felvidék Szépe döntősei 2015. április 24. péntek, 13:58
Colorplay tréningen vettek részt a Felvidék Szépe döntősei

   Két ismert magyarországi színésznő, Brózik Klári és Farkasházi Réka tartott kétnapos tréninget a Felvidék Szépe versenyzőinek március 21-én és 22-én Deákin.

   A program során a lányok különféle gyakorlatokat oldottak meg, amelyek célja a feszültségoldás, a koncentrációfejlesztés, valamint nem utolsó sorban a csapatépítés volt. A versenyzők két egész napot töltöttek együtt, minden feladatot közösen hajtottak végre, így nemcsak egymást ismerték meg jobban, hanem csapatban gondolkodni, együtt mozogni is megtanultak.

   A Colorplay tréner színésznői nagy hangsúlyt fejtettek arra is, hogy a döntős lányok a helyes beszédtechnika minden fortélyát elsajátítsák, ennek pedig bizonyára nagy hasznát veszik majd a közelgő finálé során. A magabiztos fellépéshez azonban elengedhetetlen a megfelelő mimika, a gesztusok és a testbeszéd is, így a versenyzők Brózik Klári és Farkasházi Réka vezetésével számos metakommunikációs gyakorlatot is elvégeztek.

   A vasárnap a színészet jegyében telt a tréningen: mindegyik versenyző jelmezbe bújva gyakorolhatta a művészi beszéd kifejező erejét, emellett pedig különféle interjúszituációkban kellett helytállniuk.

   Az igazán rendhagyó és eseménydús kétnapos programot nagyon élvezték a Felvidék Szépe döntősei, akik korábban még nem vettek részt hasonló tréningen. 

Forrás: Felvidék Szépe honlap

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)