Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Az idei 2. Egészség és sportnap programja

Az idei 2. Egészség és sportnap programja

2024. április 25., csütörtök | Ma: Márk (HU), Marek (SK)
Ifjúsági csoportok Vissza
Címlap > Ifjúsági csoportok > Az idei 2. Egészség és sportnap programja
Az idei 2. Egészség és sportnap programja 2014. június 12. csütörtök, 12:31
Az idei 2. Egészség és sportnap programja

   A rendezvénysorozat Jurík Alenka Zumba tréningjével kezdődik, ezt Aerobik gyakorlatok követik Kyselý Natália vezetésével. Ismét sor kerül az ingyenes vérnyomás és vércukorszint mérésre a nadszegi Tolerancia szervezetnek köszönhetően. A kicsiket gyermeksarok várja, a súlyemelő bemutatót az FBTC Tornaklub szervezi.

   További újdonságok: előadás az egészséges életmódról Dudás Veronikával, a drogmegelőzésről Flaska Tiborral, orvosi előadás és tanácsadás Dr. Fenes Lászlóval.

   Különösen érdekesnek ígérkezik a kick-box bemutató, ahol a fellépő sportolókat meglepetésnek szánjuk.

   Az idei rendezvény újdonsága egy maratoni futóverseny megrendezése, amelyen felvidéki magyar politikusok, ifjúsági szervezetek tagjai, a civil szerveződésekből ismert személyiségek vesznek részt, emelve ezzel az esemény színvonalát. A futóversenyt két kategóriában rendezzük: 3 és 10 km-es távon.

   Ezúton szeretnénk megszólítani felvidéki, mátyusföldi magyar ifjúsági szervezeteinket, sportszervezeteket és más társadalmi szervezeteket, hogy résztvételükkel, a versenybe való bekapcsolódásukkal támogassák rendezvényünk célját, a felvidéki magyarság összefogását. De rajtuk kívül szívesen látunk minden sportszerető, kikapcsolódni vágyó érdeklődőt környékünkről és a távolabbi településekről is.

A szervezők nevében,
Ing. Szalonnás Sándor, a Feketenyéki Ifjúsági Szervezet elnöke.

Jöjjön el Feketenyékre!
Legyen résztvevője rendezvényeinknek!

 

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)