Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
Advent Győrben

Advent Győrben

2022. július 07., csütörtök | Ma: Appolónia (HU), Oliver (SK)
Szervezetek, csoportok Vissza
Címlap > Szervezetek, csoportok > Advent Győrben
Advent Győrben 2017. január 31. kedd, 15:15
Advent Győrben

   December 9-én a Megbecsültek Társasága tagjai a 2016-os év utolsó kirándulásán vehettek részt. Az autóbuszok a délutáni órákban indultak, az úticél ezúttal Győr volt. A kedves várost még hangulatosabbá varázsolta a karácsonyi fényfürdő. A vásári forgatag, a forralt bor, a puncs és a sült gesztenye illata valódi karácsonyi hangulatot teremtett mindenki lelkében. A vásárt követően Győrszentivánba mentünk Nyári Károly és vendégei karácsonyi koncertjére. A koncerten a legszebb karácsonyi dalok hangzottak el a házigazda és vendégei: Malek Andrea, Nyári Edit, Nyári Aliz és a Budapest Jazz Orchestra előadásában. Kellemesen elfáradva tértünk haza.

   Mi, a Megbecsültek Társasága munkatársai 2017-ben sem pihenünk, újabb kalandokkal – kirándulásokkal várjuk szépkorú barátainkat.

   Társaságunk nevében mindenkinek egészségben, szeretetben, békében, boldogságban gazdag új évet kívánok!

Kajos Katalin

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)