Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
A vágai mesepalota

A vágai mesepalota

2024. május 05., vasárnap | Ma: Györgyi (HU), Lesana/Lesia (SK)
Intézmények Vissza
Címlap > Intézmények > A vágai mesepalota
A vágai mesepalota 2013. október 16. szerda, 08:59
A vágai mesepalota

   A különlegesen szép és tágas épületet nyáron a falunapok alkalmával adták át ünnepélyesen. Az önerőből felépített intézmény a polgármester Szalay Ferdinánd és az önkormányzat sok-sok éves igyekezetét és kitartását dicséri. A komáromi Latti Kft. Katz László vezetésével kitűnő munkát végzett. A régi szűk óvodaépületből világos, tágas, tiszta épületbe költözhettek át. Négy nagy tanterem, szociális helyiségek, öltözők, irodahelyiségek, konyha, ebédlő szolgálják a nevelőmunkát.

   A polgármester azt is elmondta, hogy a régi épületet is szeretnék kihasználni, szabadidőközponttá alakítják át.

   Az óvoda épülete az iskola mellett emelkedik, amelyet szintén az utóbbi évek alatt újítottak fel, építettek át. A létesítményeket, azok környezetét városok is megirigyelhetik.

   Az óvoda megbízott vezetője Kočík Viola elmondta, hogy ez az esztendő az épület „belakásának” ideje. Pedagógusok, alkalmazottak, gyerekek és a szülők alkalmazkodnak az új környezethez. Az új épületben három osztályban folyik a nevelőmunka, 22 és 17 gyermek látogatja az egyes osztályokat.

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)