Ön most a régi weboldalunkat nézi (Archívum).  VISSZA AZ ÚJ WEBOLDALRA
A minőség a mi reklámunk

A minőség a mi reklámunk

2024. május 13., hétfő | Ma: Szervác (HU), Servác (SK)
Közélet Vissza
Címlap > Közélet > A minőség a mi reklámunk
A minőség a mi reklámunk 2014. január 12. vasárnap, 12:11
A minőség a mi reklámunk

   Dinamikus, törekvő vállalkozás, amely nem akar nagyvállalattá fejlődni. A maga régiójában szeretne hazai ízeket felvonultatva, minőségi, árban elfogadható termékeket gyártani, forgalmazni. A vállalat tulajdonosát, Tóth Zsoltot kérdeztük.

  • Vállalkozásunk a K&T mäso Kft. tevékenykedik, azóta vidékünk elismert húsfeldolgozó és húsforgalmazó vállalkozásává váltunk. A nagybani termék forgalmazása mellett a kiskereskedelmi árusítást is elkezdtük, és úgy tapasztaljuk, van rá kereslet.

   Október 1-től a húsfeldolgozás mellett többféle húskészítmény előállítására is vállalkoztunk. Jelenleg 45 fajta terméket állítunk elő – puha és füstölt árut nagy választékban. Olyan speciális, vidékünkre jellemző termékek előállítására összpontosítunk, mint a peredi és királyfai kolbász, szalonna és szalámi félék és a hagyományos disznóölések termékei, stb.

   Üzemünk bővítésével a 23 eddigi szakemberünk mellett további hetet tudtunk alkalmazni. Az épületkomplexum saját tulajdon, melynek alapterülete 1300 m2. Az új feldolgozórészleg technológiai berendezései minden előírásnak megfelelnek.

Amire nagyon odafigyelünk:

  • az alapanyagok megfelelő kiválasztása
  • a higiéniai előírások szigorú betartása
  • partnereink kiválasztása

   Termékeink előállításában fontos szerepet játszanak a fűszerek. Az ízvilág, a hazai fűszerek alkalmazása meghatározó termékeink előállításában. Ebben Ing. Kónya Simon (AG Spices Kft. Nyitra) vállalkozása a partnerünk, aki régiónk egyik legelismertebb szaktekintélye. Magyarországon, Szerbiában és Horvátországban is forgalmazza fűszereit, adalékanyagait.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét a nyitvatartási időre:

04:00 – 08:00 - vállalkozások, üzletek
08:00 – 14:00 – egyéni vásárlók
Megrendelések folyamatosan egész nap.

A vévő bizalmát elnyeri és megtartani!
Családi, hazai ízek!

 

Galéria
Előfizetés
Megrendelem a TERRA Hírújságot
0,50 € x 12 szám = 6 €/év
Aktuális számunk

Aktuális számunk

TERRA Hírújság VIII. évfolyam 4. száma

Rólunk
Tisztelt Olvasó! Üdvözöljük a TERRA Hírújság honlapján. Regionális, Mátyusföld magyarok lakta településein terjesztett hírújság vagyunk, amely a Rólunk, nekünk mottónak megfelelve végzi munkáját. Terjesztői hálózatunk segítségével havonta 30 település 5000 otthonába juttatjuk el lapunkat. A TERRA Hírújság magyar nyelven jelenik meg. A szűkebb régió közéletének történései, a sport, a kultúra eseményeinek ismertetése mellett jogi, egészségügyi, kertészeti tanácsadó szolgálja az olvasót. Mindezek mellett célunk régiónk neves személyiségeinek… Bővebben
Támogatók
Partnereink
További partnereink
Max.: 5 MB (doc, pdf)